Social

#1 Mare litoral #cazare 1 Mai #minivacanta 1 Mai #1 mai #oferte last minute

Oferte last minute pentru 1 Mai. Vezi unde te mai poti caza si la ce preturi

Petreceri la piscina sau cu foc de tabara, muzica buna si mancare din belsug. Asa isi asteapta hotelierii de pe litoral sau de la munte turistii de 1 Mai. Mai sunt inca locuri libere in statiuni, iar acum poti gasi oferte last minute.

Pentru un sejur la malul marii, preturile la cazare pornesc de la aproximativ 60 de lei pe noapte de persoana, la un hotel de doua stele din Eforie sau Venus, in pret fiind inclusa doar cazarea.

La hotelurile de trei stele, preturile incep de la 80-95 de lei de persoana pe noapte, iar aici ofertele includ si micul dejun. La un hotel de cinci stele din Mamaia, in schimb, pretul ajunge la 350 de lei pe noapte, de persoana, insa turistii primesc acces la barbecue, spa, fitness si piscina interioara.

Si statiunile de pe Valea Prahovei, dar si cele din Predeal si Poiana Brasov au oferte last minute pentru turistii care vor sa petreaca 1 Mai la aer curat. Preturile pornesc de la 65 de lei pe noapte de persoana, la Busteni, dar exista si varianta cu pachete turistice, de trei zile, la hoteluri de 3 si 4 stele, cu preturi intre 380 si 1.000 de lei de persoana, in Sinaia sau Poiana Brasov.

Pentru o oferta detaliata si pentru a obtine cel mai bun pret la sejurul tau consulta site-urile infoturism.ro si oferteturism.ro.

Sursa foto: glasul-hd.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea