Social

#stilago.ro #reduceri #stilago

Oferta-soc de la Stilago! Hainele Nero su Bianco sunt mai ieftine cu 65%!

A venit toamna si este cazul sa- ti reinnoiesti garderoba. Stilago vine cu o super promotie pentru reprezentantele sexului frumos.

Astfel, toate hainele ce poarta brandul Nero su Bianco Au ">au parte de reduceri consistente, care pot ajunge chiar si la 65%.

Astfel, o superba bluza alba cu dantela, pentru care in mod normal ai fi dat 421 de lei, costa acum doar 168 de lei.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- O jacheta neagra eleganta poate fi achizitionata de pe Stilago.ro la pretul 230 de lei. Reducerea este de 55%, pretul sau normal fiind de 511 lei.

Vrei sa-ti achizitionezi si niste pantaloni? Pe Stilago.ro gasesti numeroase modele produse de Nero su Blanco. De exemplu, poti opta pentru o pereche de pantaloni negri pe care ii gasesti la incredibilul pret de 186 de lei, in conditiile in care pretul intreg era de 466 de lei.

Infiintata si condusa de o echipa internationala de experti in moda, firma Stilago.ro se dedica unei singure misiuni: sa le ofere membrilor clubului din intreaga Europa cele mai chic si variate game de brand-uri de moda cu cele mai bune reduceri.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea