Social

#parfumuri originale #cadouri #parfum express #Bvlgari Omnia Crystalline #Paco Rabanne 1 Million

(P) Ofera un parfum original de Sf. Constantin si Elena, prin Parfum Express

Daca vrei sa faci o surpriza placuta celor dragi de Sf. Constantin si Elena, arata-le cat de mult ii apreciezi cu un cadou de care se pot bucura multa vreme. Alege un parfum original din magazinul online Parfum Express si poti face cadoul perfect si persoanelor dragi aflate la distanta.

Alege esenta potrivita pentru apropiati si surprinde-i placut de onomastica printr-un cadou special. ParfumExpress.ro poate livra parfumul in ambalaj de ocazie direct sarbatoritilor daca tu nu ai ocazia sa oferi cadoul personal.

Magazinul online ParfumExpress.ro ofera o gama larga de parfumuri originale la preturi speciale, alaturi de cosmetice si produse de machiaj originale, create de cele mai importante nume din industria parfumeriei: de la Bvlgari si Calvin Klein, pana la Versace si Yves Saint Laurent. Dupa prima comanda, vei primi un card de fidelitate ce asigura o reducere de 5% pentru comenzile urmatoare.
 

Cadou pentru Elena


Daca nu stii ce cadou sa alegi pentru o prietena apropiata sau pentru o ruda draga, afla ca cel mai popular parfum pentru femei oferit in prezent de ParfumExpress.ro este Bvlgari Omnia Crystalline, o aroma superba, oferita intr-un ambalaj elegant si rafinat.

Bvlgari Omnia Crystalline, eau de toilette 40ml, este un parfum floral-lemnos, cu note de bambus, floare de lotus, pere nashi si balsa, care ii va cuceri simturile si o va face sa se simta speciala. Disponibil pe ParfumExpress.ro la pretul de 153 RON.
 

Cadou pentru Constantin


Alegerea cea mai potrivita pentru Constantin, Costel sau Costi poate fi Paco Rabanne 1 Million, cel mai popular parfum barbatesc din magazinul online ParfumExpress.ro.

Un parfum lemnos-condimentat, Paco Rabanne 1 Million este disponibil ca eau de toilette 50 ml la un pret de 179 RON. Include note de menta, portocala rosie, trandafir din damasc, scortisoara, cardamom si ambra.
 

Calitate si eleganta ParfumExpress.ro


ParfumExpress ofera garantia calitatii parfumurilor originale ale marcilor internationale. Pentru ca fiecare produs comercializat si expediat este original, magazinul online ofera o garantie totala de rascumparare pentru produsele achizitionate.

Daca vrei sa poti oferi cadoul celor dragi imediat dupa ce l-ai primit prin curier sau vrei sa ajunga direct la ei, ParfumExpress iti ofera doua ambalaje speciale de cadou. Poti opta pentru o sacosa de cadouri auriu metalizat sau rosu metalizat la pretul de 5 RON sau un ambalaj de ocazie traditional, cu fundite, pentru un cadou rafinat si elegant pentru numai 8 RON.
 

Cum cumperi din magazinul online ParfumExpress.ro


Ca sa achizitionezi parfumuri sau alte cosmetice pentru tine sau cei dragi de pe ParfumExpress.ro, ai la dispozitie doua modalitati simple: navighezi pe site si dai click pe "In cos!" sau alegi produsele dorite si contactezi telefonic reprezentatii magazinului.

Daca vrei sa achizitionezi produse ce nu sunt parfum si a caror valoare este mai mica de 150 RON, taxa de livrare este de 25 RON. Pentru orice alt tip de comandata, ParfumExpress.ro asigura livrarea gratuita, oriunde pe teritoriul tarii.

Sursa foto: ParfumExpress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea