Social

#dar #copac #donatie

Ofera in dar un copac

O idee care a prins avant in actiunile de cause-related marketing este aceea de a oferi un cadou unei persoane sub forma unei donatii sau unui dar caritabil. Astfel, asociatia Mai Mult Verde a lansat o campanie prin care permite oamenilor ce doneaza bani sa faca un cadou simbolic unei persoane dragi sub forma unui dintre copacii ce vor fi plantati in luna aprilie.

Este un mod inovativ de a finanta noi actiuni de impadurire. In februarie si martie oamenii vor putea pe siteul asociatiei 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei. Cei ce vor sa se implice mai mult pot fi parte la actiune de plantare a puietilor din luna aprilie.

Pentru fiecare 10 lei donati, voluntarii vor planta un copac. Proprietarul simbolic al copacului va priimi pe email confirmarea plantarii si o felicitare pe care o va putea completa si trimite unei persoane dragi. In plus, Mai Mult Verde il va tine la curent cu evolutia copacului adoptat.

Prin campaniie precum Marea Plantare, Romania Prinde Radacini sau Padurea Noastra, asociatia Mai Mult Verde cu sprijinul voluntarilor si al sponsorilor a plantat mai mult de 380.000 de copaci.


Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea