Social

#obama #sua #candidat

Obama va anunta prin SMS numele candidatului la vicepresedintie

Echipa de campanie a candidatului democrat la Casa Alba, Barack Obama, le-a promis sustinatorilor acestuia ca vor fi primii care vor afla, prin SMS, numele candidatului la vicepresedintie.

Intr-un email trimis duminica seara sustinatorilor senatorului de Illinois, directorul de campanie al lui Obama, David Plouffe le cere sustinatorilor care vor sa primeasca un SMS sau un email "in momentul" in care candidatul democrat va lua o decizie in acest sens, sa comunice echipei de campanie numele, adresa de email si numarul de telefon mobil.

Echipa lui Obama a pus la punct o retea din care fac parte aproximativ doua milioane de persoane care strang fonduri pe internet si fac campanie pentru candidatul democrat.

Senatorul de Illinois se afla in vacanta in Hawaii pana in 15 august si ar putea anunta numele candidatului sau la vicepresedintie la scurt timp dupa intoarcere .

Desemnarea unui candidat pentru postul de vicepresedinte este considerata cea mai importanta decizie pe care un candidat la presedintie trebuie sa o ia inainte de alegeri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea