Social

#barack obama #john mccain #intalnire

Obama si McCain vor sa depaseasca rivalitatile politice

Viitorul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, si rivalul sau din alegeri, republicanul John McCain, si-au exprimat luni dorinta de a lucra impreuna "pentru schimbarea proastelor obiceiuri de la Washington ", dupa o discutie de circa o ora.

"In acest moment care face istorie, credem ca americanii din toate partidele vor si au nevoie ca responsabilii lor sa lucreze impreuna pentru schimbarea proastelor obiceiuri de la Washington", au spus cei doi, informeaza AFP.

Ei au convenit asupra "lansarii unei noi ere de reforme, timp in care vom lupta impotriva risipirii banilor publici, impotriva luptelor partizane de la Washington si in vederea reinstaurarii increderii in guvern". Ca o dovada in plus a dorintei sale de a trece dincolo de rivalitatile politice, dupa ce s-a intalnit cu fosta sa adversara democrata din primare, Hillary Clinton, Obama l-a primit pe McCain la cartierul sau general de tranzitie din Chicago.

Astfel de intalniri intre invingator si invins sunt foarte rare, de aceea aceasta intrevedere are o dimensiune simbolica .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea