Social

#barack obama hawaii #vacanta fiice #pana curent insule

Obama si fiicele sale provoaca o adevarata isterie in Hawaii

Barack Obama, care incearca sa se bucure de ultimele zile de vacanta inainte de a deveni presedintele Statelor Unite, a provocat o adevarata isterie cand si-a scos fetele la cumparaturi la un centru comercial din Hawaii , vineri. Malia, 7 ani, si Sasha , 10 ani, impreuna cu cativa prieteni de familie, au luat masa intr-un centru comercial fiind "vegheate" de o adevarata multime de curiosi si pazite de agentii Secret Service.

Agentii s-au chinuit sa tina la distanta lumea care incerca sa il fotografieze pe Obama mancand ton si un sandwich cu branza, iar pe fete savurand inghetata. In interviurile acordate de la alegera sa, la 4 noiembrie, Obama a spus ca vrea sa pastreze macar un pic de normalitate in viata fetelor sale, dar iesirile in familie, ca cea de vineri, vor fi tot mai rare, avand in vedere ca la 20 ianuarie va prelua puterea. Jurnalistii care s-au deplasat in Hawaii sunt tinuti la distanta de locuinta lui Obama, iar accesul catre vila sa a fost restrictionat. insa acest lucru nu i-a impiedicat pe paparazzi sa-l fotografieze pe Obama la bustul gol, pe plaja.

Insula pe care Obama isi petrece vacanta este afectata de o Insula Oahu, inclusiv Honolulu si statiunea in care isi petrece vacanta presedintele american ales Barack Obama, a fost lovita de o pana de curent vineri, posibil din cauza unui traznet, au anuntat autoritatile. John Cummings, purtator de cuvant, a spus ca aproae toata insula - care gazduieste 900.000 de oameni - este afectata.

Primarul din Honolulu, Mufi Hannemann, a declarat ca vor trebui sa treaca cel putin 12 ore pana la repararea defectiunii. Localnicii spun ca este cea mai grava pana de curent de la cutremurul din octombrie 2006. "Am pierdut generatorul principal. Intreaga insula a ramas fara curent electric", a declarat un oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea