Social

#barak obama #obama #presedinte sua #sotie obama

VIDEO Obama se teme de sotie. Iata dovada!

Barack Obama a marturisit ca s-a lasat de fumat pentru ca i-a fost "teama de sotie", potrivit unor afirmatii ale presedintelui Statelor Unite surprinse de un microfon ramas deschis la o reuniune in cadrul Adunarii Generale a ONU, ce a avut loc la inceputul saptamanii, scrie Mediafax.

Pe banda audio inregistrata de CNN, Obama poate fi auzit, pe cand inca se afla in picioare, intrebandu-l pe vecinul sau daca s-a lasat de fumat.

Acesta ii intoarce intrebarea, iar Obama ii raspunde, pe un ton glumet si zambind larg, "nu, nu am mai fumat nicio tigara in ultimii sase ani. Pentru ca mi-e frica de sotia mea".

In cazul lui Obama, fumatul si renuntarea la fumat au fost un subiect de presa in timpul campaniei sale din 2008 si primului mandat.

In decembrie, Robert Gibbs, purtatorul de cuvant al lui Obama din perioada respectiva, a declarat ca presedintele nu a mai fumat de noua luni. El a recunoscut ca lasatul de fumat a fost o "lupta" pentru acesta, dat fiind stresul la care este supus, dar ca a reusit pentru ca este "incapatanat".

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a spus in februarie 2011 ca sotul ei s-a lasat de fumat de aproximativ un an. Ea a subliniat, de asemenea, ca nu mai vorbeste despre acest subiect cu el.

"Atunci cand cineva face ceea ce trebuie sa faca, nu il verifici", a spus ea in gluma.

Sursa foto: hiphappy.me
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea