Social

#obama #jamie oliver #summit #politic #lideri

Obama debuteaza, Jamie gateste, liderii lumii redau increderea in economie

Securitatea evenimentului- 6,5 milioane de euro, organizarea-8,3 milioane de euro, transportul oficialilor- 6,4 milioane, locatia-1,9 milioane. „Oamenii inaintea profitului“ si „Nu vom plati pentru criza“- au scandat zeci de mii de protestatari in mai multe capitale europene.

Reuniunea sefilor de stat si de guvern din cele mai industrializate 20 de tari ale lumii sta sub semnul controverselor atat din punct de vedere politic- din cauza divergentelor americano-europene privind stimularea economiei mon­diale, cat si din punct de vedere finan­ciar- in conditiile in care summit -ul va costa „buzunarele” contribuabililor britanici peste 22 de milioane de euro.

„Va merita orice penny (subdiviziune a lirei-n.r.), daca reuniunea va reda increderea in economia mondiala. Costurile evenimentului sunt oricum mai mici in comparatie cu alte summit -uri internationale”, explica un secretar de stat din MAE britanic, citat de AFP.

( citeste continuarea in Gandul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea