Social

#reforma sanatatii #secretarul sanatatii #barack obama

Obama anunta joi secretarul Sanatatii

Barack Obama va sustine, joi, o conferinta de presa impreuna cu fostul lider al majoritatii democrate din Senat, Tom Daschle, care ar urma sa fie desemnat secretar pentru sanatate si servicii sociale , a anuntat, miercuri, echipa de tranzitie a presedintelui ales al Statelor Unite.

Conferinta de presa consacrata "viitorului sistemului de sanatate national" va incepe la ora 18.00, ora Romaniei, a precizat echipa de tranzitie, citata de AFP. Luna trecuta, surse democrate declarasera sub acoperirea anonimatului ca Obama a decis sa il numeasca pe fostul senator de Dakota de Sud, in varsta de 61 de ani, in functia de secretar pentru sanatate si servicii sociale.

Numirea sa ar urma sa fie confirmata apoi de Senat. Odata ce Obama va prelua functia de presedinte, in 20 ianuarie, Daschle va avea sarcina de a pune in aplicare una dintre principalele promisiuni de campanie ale democratului - reforma sistemului de sanatate al Statelor Unite, unde aproape 46 de milioane de persoane nu au asigurare in caz de boala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea