Social

#obama #candidat #democrati #casa alba #sua

Obama a fost desemnat oficial candidat al democratilor la Casa Alba

Senatorul de Illinois, Barack Obama, a fost miercuri desemnat oficial candidat al Partidului Democrat la Casa Alba si astfel devine, la 47 de ani, primul afroamerican care are sanse reale de a fi ales presedinte al Statelor Unite.

Obama, sosit în Denver miercuri-dupa-amiaza, a avut o aparitie-surpriza pe scena conventiei seara, cu ocazia discursului candidatului sau la vicepresedintie Joe Biden , provocând uralele asistentei. Candidatul democrat s-a declarat mândru ca are alaturi familia Biden pentru a-l ajuta sa puna pe picioare America.

Anterior, Biden a spus: "Alegerea este clara. Prezentul cere mai mult decât un bun soldat, cere un lider avizat. Un lider care sa poata aduce schimbarea, schimbarea de care toata lumea are nevoie". De abia învestit, Obama a primit o sustinere de prim-plan, cea a lui Bill Clinton , fost presedinte democrat . "Barack Obama este pregatit sa fie presedinte al Statelor Unite", a asigurat Clinton. "Tot ce am învatat în opt ani de presedintie si tot ce am realizat de atunci, în Statele Unite si în lume, m-au convins ca Obama este omul potrivit", a adaugat el.

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea