Social

#concediat #gigi becali #victor piturca

Oamenii lui Becali, dati afara de Piturca

Victor Piturca schimba din temelii aparatul administrativ al Stelei, fostul selectioner indepartandu-i deja de langa echipe pe oamenii de incredere ai patronului Gigi Becali.

Astfel, mai toti machidonii trimisi de latifundiar sa se "ingrijeasca" de fotbalisti au fost dati afara de Piturca si inlocuiti cu oameni in care tehnicianul are mai multa incredere.

Cotidianul Click anunta, in editia tiparita de vineri, ca Marius "Mache" Ianuli si Mihai Teja au fost indepartati din staff-ul "ros-albastrilor", doar primul fiind salvat de Becali, care i-a oferit un post in departamentul de marketing. Cei doi au fost inlocuiti de Ovidiu Costesin si Gabriel Boldici, acestia facand echipa cu fostul mare jucator Adrian Bumbescu.

Alt om al patronului, Stere Muzac, este si el pe faras, urmand a fi dat afara cat mai curand.

Piturca a facut curatenie si la Academia de tineret, unde a adus numai foste glorii ale clubului in locul unor oameni ca Gheorghe Gigel, Valentin Becali sau Bebe Alexe...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea