Social

#evaziune fiscala #condamnati #fotbal romanesc #transferuri fotbal

Oameni importanti din fotbalul romanesc ar putea ajunge dupa gratii

Nume importante din fotbalul romanesc , precum , fratii Victor si Ioan Becali , George Copos, Cristi Borcea, , si Gigi Netoiu, risca sa ajunga in spatele gratiilor, in urma "dosarului de transferuri".

Marti s-a judecat ultimul termen in acest dosar. La sfarsitul sedintei, procurorul Cristian Anghel a solicitat magistratilor pedepse cu executare pentru toti inculpatii.

Pentru si Jean Padureanu , procurorul a solicitat minimul prevazut de Codul Penal, in timp ce pentru ceilalti s-au cerut condamnari orientate catre maximul prevazut in legislatie . Cristian Anghel a enumerat, la sfarsitul sedintei, mai multe personaje din fotbal, condamnate dupa ce au fost implicate in scandaluri similare.

Copos, Borcea, Popescu, Meme, Netoiu, si Padureanu - implicati in acest dosar - sunt acuzati de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in cazul mai multor transferuri facute de la cluburi romanesti la echipe din strainatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea