Social

#john travolta #scandal #santaj #pleasant bridgewater

O senatoare din Bahamas a fost arestata pentru santajarea lui John Travolta

Senatoarea pleasant bridgewater din Bahamas a fost arestata in tara sa in cadrul unei anchete vizand organizarea unui complot cu scopul de a extorca bani actorului american John Travolta , al carui fiu a fost gasit mort in 2 ianuarie, in timp ce se afla impreuna cu familia sa in acest arhipelag, informeaza AFP.

Bridgewater a fost retinuta si interogata joi seara, a indicat un responsabil al politiei, Marvin Dames. Alte doua persoane au fost arestate vineri in cadrul aceluiasi dosar, potrivit presei locale.

John Travolta si sotia sa au avertizat politia dupa ce fusesera abordati de o persoana care afirma ca detine fotografii ale fiului lor Jett, descoperit mort in sala sa de baie, la resedinta de vacanta din insula Grand Bahama. O autopsie a corpului lui Jett Travolta a fost efectuata la inceputul lunii in Bahamas. Presa americana a relatat ca el sucombase in urma unui 'atac' si ca corpul sau nu prezenta niciun semn de traumatism cranian, contrar afirmatiilor politiei din Bahamas si a familiei sale.

Jett Travolta suferea inca din copilarie de crize de epilepsie. Mai multe medii americane au afirmat ca adolescentul era autist, dar John Travolta nu a recunoscut aceasta niciodata, afirmand ca fiul sau suferea de sindromul Kawasaki , o maladie vasculara care poate antrena complicatii cardiace. Adolescentul era singurul fiu al lui John Travolta /54 de ani/, cuplul Travolta mai avand o fetita de 8 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea