Social

#deces romanca ERASMUS #accident Barcelona #accident studenti Spania # ERASMUS

O romanca, printre cei 14 studenti ERASMUS decedati in Spania

14 tineri, printre care si o romanca, au murit si alti 43 au fost ranite duminica, dupa ce un autocar cu studenti Erasmus care proveneau din mai multe tari europene, s-a izbit de o masina, inainte de a se rasturna in apropiere de orasul Freginals, din Catalonia, la doar 180 de kilometri sud de Barcelona.

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca printre persoanele decedate in accidentul de autocar din Spania, se afla si o studenta de cetatenie romana.

Decesul a fost confirmat de autoritatile spaniole in cursul ‎ noptii, ca urmare a procedurilor complexe de identificare a victimelor.

Tanara romanca avea 24 de ani si studenta la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Accidentul care s-a produs duminica in apropiere de Barcelona este unul dintre cele mai grave survenite pe soselele din Spania in ultimii ani. La bordul autocarului se aflau peste 50 de studenti de diverse nationalitati care se intorceau de la un festival din Valencia, plus soferul.

Potrivit primelor informatii publicate de El Mundo, studentii proveneau din Elvetia, Norvegia, Marea Britanie, Turcia, Ucraina, dar si din Barcelona.

Sursa foto: independent.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea