Social

O pagina din istoria fotbalului

euro -2004 reprezinta cel mai important moment din cariera sa. "Sintem campionii Europei. Sintem cea mai buna echipa din Europa. Am meritat victoria. Este foarte important, sint fericit si impresionat. Le cer tuturor grecilor sa se bucure si sa sarbatoreasca astazi. Cred ca acesta este un moment unic, pe care multi dintre noi poate ca nu il vor mai retrai niciodata", a afirmat Haristeas.

Angelos Haristeas a precizat ca a anticipat ca Grecia va cistiga Campionatul European. "Am ajuns atit de departe trecind de echipe foarte puternice, iar astazi am infruntat o reprezentativa a

Portugaliei la fel de puternica. In ciuda acestui fapt, am reusit sa invingem. M-am gindit ca nu putem pierde trofeul. Nu imi dau seama cum, dar am stiut ca vom ridica astazi cupa", a adaugat Haristeas.

Potrivit AFP, capitanul reprezentativei elene, Theodoros Zagorakis, a dedicat reusita de la Campionatului European grecilor din intreaga lume. "Nu am cuvinte ca sa spun tot ceea ce simt. Este mai mult decit bucurie. Vreau sa ii felicit pe toti cei care au contribuit la aceasta victorie. Am realizat aici, in Portugalia, ceva grandios, istoric", a spus Zagorakis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea