Social

O noua strategie, turism de weekend si cultural in Capitala, iar in extrasezon, pe litoral

Turismul viitorului trebuie descentralizat si profilat mai bine pe client, considera tour-operatorii. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) propune ca in Capitala sa fie promovat turismul de evenimente si cel de weekend si doreste ca litoralul sa fie plin nu doar in sezonul estival, ci si in alte perioade.

 

Totodata, ANAT ar dori ca turistii sa faca excursii dese pe Valea Prahovei si in timpul saptamanii, nu doar in weekend. Presedintele ANAT, Dragos Anastasiu, a afirmat, in cadrul Forumului industriei hoteliere, ca una dintre masurile care vor revigora turismul romanesc este dezvoltarea acestuia pe regiuni. Zonele vizate cu precadere au fost cele care atrag deja multi vizitatori: litoralul, zona montana si Capitala. „Am initiat Asociatia Litoral, Asociatia Valea Prahovei si este in curs de realizare si Asociatia pe Bucuresti“ a declarat Anastasiu.

 

„Capitala este sufocata in timpul saptamanii, asa ca turistii trebuie atrasi in weekend si in perioade cand au loc evenimente importante , culturale sau muzicale. La munte in schimb, sunt probleme cu infrastructura si traficul din weekend si de aceea este nevoie sa aducem turisti in timpul

saptamanii. Iar cei vizati sunt in principal strainii“,  a mai spus presedintele ANAT.

 

(continuarea in Gardianul)

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea