Social

#apetit #microcip #cercetatori britanici #suprimare apetit #metoda de slabire

O noua metoda de slabire: microcipul care suprima apetitul

Cercetatorii britanici au creat un microcip inteligent care suprima pofta de mancare si care poate fi o buna alternativa pentru curele drastice de slabire sau pentru operatiile chirurgicale de liposuctie.

Noul microcip care suprima pofta de mancare va fi atasat de nervul vag, unul dintre cei 12 nervi carnieni, care au, printre alte functii importante, si reglarea apetitului.

Dispozitivul are doar cativa milimetri lungime si va fi atasat, cu ajutorul unuor electrozi mason pe nervul vag, in interiorul cavitatii peritoneale din ambdomen. Astfel, cipul si electrozii vor citi si procesa semnalele electrice si chimice ale apetitului, care sunt percepute de nervul vag.

Inainte de a fi produs insa, acesta va fi testat pe animale, iar daca rezultatele vor fi cele asteptate, peste trei ani se va incepe testarea acestui dispozitiv si pe oameni.

Sursa foto: biblioteca-secreta.blogspot.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.