Social

# noua lege a sanatatii #emil boc #pdl #coalitie #legea sanatatii

O noua Lege a Sanatatii, dezbatuta in Coalitie

Premierul Emil Boc a declarat ca in Coalitie se va discuta, la inceputul acestei saptamani, despre o noua Lege a Sanatatii .

Potrivit sefului Executivului, noua lege nu va impune desfiintarea SMURD sau privatizarea sistemului de urgenta . Emil Boc a accentuat ca acest nou proiect va fi elaborat in parteneriat cu fortele politice, dar si cu societatea civila.

Seful Guvernului a facut aceste declaratii dupa ce a vizitat, la Spitalul Floreasca , un jandarm care fusese ranit in confruntarile de sambata seara din Capitala.

"Dialogul este singura cale de rezolvare a tuturor problemelor din Romania, nu cred in solutia violentei. Jandarmii si protestatarii sunt oameni cu familii, iar solutiile nu sunt caramizi aruncate in dreapta si stanga. Dialogul este singura solutie, nu caramida care pune in pericol viata, pentru ca orice se poate salva, repara, dar nu si cand vorim de viata", a declarat Emil Boc in acest context.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea