Social

#dieta rapida #regim slabit #alimente slabit #cum sa slabesti

O noua dieta! Ce poate face pentru tine regimul de 4 saptamani

O noua dieta promite rezultate spectaculoase dupa numai 28 de zile. Aceasta este o combinatie de regim alimentar si exercitii fizice care iti vor schimba complet stilul de viata, evitand astfel efectul yo-yo si revenirea kilogramelor. 

Dieta de patru saptamani "Fitness and Food Effect" a fost conceputa de nutritionistul Michelle Storfer si de Faya Nilsson, specialist in fitness si este mai placuta decat obisnuitele diete restrictive. Astfel, ai voie sa consumi carbohidrati, cafea, ciocolata calda, arata Daily Mail in editia sa electronica, potrivit Mediafax.

Programul de 28 de zile mai include zilein care trebuie executate intensiv exerciţii de tip cardio, dar si zile de relaxare si o zi dedicată exerciţiilor de tip stretching. Potrivit planului de exerciţii fizice, intr-o saptamana trei zile trebuie dedicate unor rutine de 30 de minute, axate pe tonifierea muschilor. Doua zile trebuie sunt de relaxare, iar una va include exercitii de tip stretching. O zi va conţine un program intensiv de exerciţii de tip cardio.

În ceea ce priveşte dieta, aceasta trebuie să includă trei mese principale şi două gustări, care nu exclud ciocolata, dar trebuie pus accent pe hrana sănătoasă, fără produse foarte bogate în zahăr şi grăsimi.

Nutriţionista Michelle Storfer recomandă alimentele pe bază de cereale integrale, fructe, cartofi dulci, salate, ciocolată neagră, orez brun, peşte, iaurt şi lapte degresat. Trebuie excluse din dietă alimentele semipreparate, produsele foarte procesate şi felurile de mâncare foarte grele, cum sunt tocăniţele şi fripturile din carne de porc, mai scrie Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea