Social

#cod portocaliu canicula #vremea #canicula

O noua alerta meteo: Cod portocaliu de canicula!

Canicula nu ne da pace! Meteorologii au emis, duminica, o noua averticare meteo de cod portocaliu de canicula in judetele Arad, Bihor si Satu Mare. 

Temperaturile mari se vor extinde de marti in aproape toata tara, iar de luni a fost emis cod galben de canicula. Vor fi peste 37 de grade in majoritatea regiunilor tarii, iar in perioada urmatoare vremea va fi sufocanta, atentioneaza meteorologii. 

In cursul zilei de luni, 10 august, valul de caldura va persista in vestul si nord-vestul tarii, dar se va extinde si in regiunile estice si, local, in cele sudice. In Maramures, Crisana, Banat, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Olteniei si vestul Transilvaniei, se vor inregistra frecvent temperaturi maxime de 35...36 de grade si izolat 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Marti si miercuri, 11 şi 12 august, valul de caldura se va intensifica si va cuprinde toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35....37 de grade si izolat 38 de grade, in zonele de campie si podis.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea