Social

#microbi apa plata #apa plata

O noua alerta: Apa plata cu microbi in supermarketuri. Iata marcile retrase!

Dupa scandalul cu branza "Bradet", ANPC a emis o noua alerta alimentara. 

Inspectorii de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor au aplicat amenzi contraventionale în valoare de 50.000 de lei pentru abateri de la limitele microbiologice in cazul a 5 tipuri de apa de masa si apa de izvor imbuteliata, comercializate in unele retele comerciale din Bucuresti.

In perioada 4-9 martie, s-au prelevat esantioane din sortimente de apa de masa si de izvor din reteaua comerciala a unor lanturi de hipermarketuri si supermarketuri din Bucuresti. 

Pe lista marcilor de apa declarate neconforme se afla sortimentele: Winny - apa izvor plata imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 2 litri, Aro - apa de masa necarbogazoasa imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 2 litri, Calipso - apa de izvor imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 6 litri, Izvorul Zanelor - apa de izvor plata imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 2 litri si Aqua Queen - apa de izvor imbuteliata in PET-uri cu capacitatea de 5 litri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea