Social

#naugrafiu #nava argentiniana #antarctica

O nava argentiniana de croazniera a esuat in Antarctica

O nava de croaziera argentiniana cu 122 de persoane la bord a inceput sa ia apa la bord si sa piarda combustibil dupa ce a esuat joi in nord-estul Antarcticii, insa autoritatile au dat asigurari ca pasagerii si membrii echipajului nu sunt in pericol, fiind deja demarata o operatiune de salvare.

"Am primit informatii de la Ushuaia potrivit carora nava este intepenita...a luat o cantitate mica de apa si a pierdut ceva combustibil", a declarat amiralul Daniel Martin din marina argentiniana, citat de Reuters.

"Pasagerii nu sunt in pericol, iar nava e stabila. Nu risca sa se scufunde", a declarat la un post de televiziune Mariano Memolli, un functionar argentinian de rang inalt, director al Directiei Nationale pentru Antarctica (DNA). El a precizat, potrivit AFP, ca la bord sunt 89 de pasageri si 33 de membri ai echipajului.

O operatiune navala de salvare este in curs de desfasurare, intreprinsa in comun de autoritatile argentiniene si chiliene. Oficialul a adaugat ca la bordul navei sunt cu siguranta cetateni straini, dar nu a fost in masura sa ofere detalii despre nationalitatea lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea