Social

# stiri dramatice # mama sinucidere # motiv sinucidere #sinucidere

O mama si-a luat cei trei copii si s-a aruncat in fata trenului. Motivul infiorator

O stire cutremuratoare a ajuns astazi in centrul atentiei. O tanara, mama a trei copii cu varste intre 2 si 12 ani, i-a luat pe acestia si, dimineata, s-au aruncat in fata unui tren. Tragedia s-a intamplat in Branesti, Ilfov, iar femeia de 30 de ani se pare ca trecea printr-o suferinta groaznica. 

Tragedia a fost anuntata prin apel la 112. Autoritatile au crezut initial ca a fost vorba de o traversare neregulamentara a caii ferate. Insa adevarul este unul mult mai sinistru. Printre documentele femeii s/-a gasit un bilet de adio. „Îmi pare rău, dar nu mai suportam suferința”, acesta este mesajul de pe biletul de adio lăsat de femeie. Asa ca tanara de 30 de ani si-a luat cei trei copii si si-a gasit sfarsitul in fata trenului care circula cu 160 de kilometri la ora. 

Alexandra Brauștea, tânăra care s-a aruncat în fața trenului, cu cele trei fetițe ale sale, i-a șocat pe cei dragi. Mama tinerei a leșinat când i-a văzut cadavrul. Femeia spune că Alexandra nu avea motive să comită un asemenea gest oribil și că nu-și explică ce a împins-o spre sinucidere, relateaza click.ro.

Cele trei fetite aveau 2, 10, respectiv 12 ani. 

Foto: Click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea