Social

#tigara electronica #fumat #tigare

O experienta mereu noua a e-fumatului: aromele

ADVERTORIAL

Tigara electronica a aparut pe piata in anul 2003 si in prezent reprezinta o industrie de circa 100 de milioane de dolari. Tigara electronica nu produce o flacara si nu arde, fiind populara datorita faptului ca multe persoane se preocupa din ce in ce mai mult de impactul tutunului asupra sanatatii si pentru ca au inceput sa fie implementate restrictii privind fumatul, in special in locurile publice. E-tigara foloseste o baterie pentru a activa functionarea atomizorului, acesta transformand prin incalzire o substanta concentrata, pe baza de nicotina, arome alimentare si aditivi, in vapori care apoi sunt inhalati de utilizator.

Adaugarea aromelor a fost cea care a impulsionat raspandirea tigarilor electronice si adoptarea lor de catre un numar din ce in ce mai mare de fosti fumatori ai tigarii clasice din tutun.  Daca va intrebati ce sunt aromele pentru tigari electronice, raspunsul este ca ele sunt arome alimentare care se regasesc intr-o baza de nicotina si solutie de propylene glycol. Solutia de propylene glycol este folosita pentru inhalatoare in afectiunile astmatice, in componenta alimentelor si a pastei de dinti. Nicotina este prezenta in stare pura, de aceea nu contine toxine.

Aroma propriu zisa este preluata de la marci celebre de tutun, fructe, nuci si alune si chiar produse de patiserie. Cele mai populare arome sunt cele care ofera in mod echilibrat gust intens, vapori fini si care sunt compatibile cu dispozitivele tigarii electronice.Majoritatea utilizatorilor incep prin a-si incarca tigara electronica cu lichide cu aroma de tutun, dar in timp ajung sa experimenteze si alte arome, mai ales ca producatorii prezinta in permanenta ceva nou. Prin combinarea aromelor veti putea obtine un efect personalizat lucru care ar fi fost imposibil in cazul tingarilor clasice.

Cele mai populare arome de pe piata sunt cele din tutun clasic, menta, vanilie si aromele de cafea. De asemenea, exista arome in varianta herbal, dar si replicand gustul unor alimente sau bauturi. Puteti gasi chiar si arome de vata de zahar sau napolitane.Variante foarte interesante sunt lichidele care amintesc de whisky, bere sau arome de coniac, acestea adresandu-se mai ales barbatilor intrucat femeile prefera aromele fructate, cum ar fi capsunile, merele, citricele si multe altele.

Un exemplu foarte simplu al avantajelor acestor arome pentru tigari electronice este asocierea fumatului cu bautul de cafea. Multe persoane simt nevoia ca atunci cand fumeaza sa soarba o inghititura de cafea. Tigara electronica poate combina ambele arome. Cu doar cateva picaturi de aroma de cafea combinata cu un lichid care imita gustul tutunului va puteti satisface ambele pofte. Aromele sunt disponibile sub forma de lichid, in sticle cu dozator, sau sub forma de cartuse gata incarcate si utilizabile imediat. Ambele sunt variante foarte eficiente, dar au si avantaje caracteristice. Cartusele sunt mai convenabile atunci cand calatoriti si nu puteti demonta rezervorul pentru incarcare, insa posibilitatea de a incarca lichidul intr-un rezervor va ofera ocazia de a combina arome si de a crea gusturi cu adevarat unice si personalizate.

Printre beneficiile folosirii tigarii electronice se numara asigurarea dozei necesare de nicotina, fara prejudiciile cauzate de tutun. Posibilitatea de a folosi tigara electronica in locuri in care fumatul de tutun este interzis si absenta fumului, transforma e-fumatul intr-un hobby din ce in ce mai popular.Este important sa cumparati aceste arome numai din magazine specializate, unde puteti chiar testa calitatea acestora si mai ales unde veti primi garantia si autenticitatea certa a produsului pe care vi-l doriti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea