Social

#gaddafi #dicitator Gaddafi #besteller #orori Gaddafi

O carte despre atrocitatile fostului dictator Gaddafi a devenit bestseller in Franta

Cartea scrisa de jurnalista franceza Annick Cojean, in care dezvaluie cateva dintre cele mai teribile momente si atrocitati ale fostului dictator al Libiei, Muammar Gaddafi, din timpul vietii, a devenit una dintre cele mai cautate carti.

Acum, acest volum in care jurnalista povesteste cum Gaddafi rapea eleve, le sechestra in subsoluri si le viola in mod repetat, urmeaza sa fie lansat pe piata si in limba engleza.

Annick Cojean a dezvaluit ca a aflat despre ororile facute de Gaddafi in urma unor ample investigatii, pe care le-a adunat in cartea "Haremul lui Gaddafi: Povestea unei tinere si abuzurile de putere din Libia", care s-a vandut in nu mai putin de 100.000 de exemplare.

Jurnalista a precizat ca a ales acest titlu deoarece Gaddafi avea un adevarat harem ascuns in fortareata sa de langa Tripoli. Ea a aflat acest lucru chiar de la una dintre victimele fostului dictator, Soraya.

Annick Cojean mai dezvaluit in cartea sa si faptul ca garzile de corp feminine ale lui Gaddafi erau, de fapt, amantele sale, care nu stiau sa foloseasca armele.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea