Social

# nunta verisoara simona halep #nunta oprita de politie #nunta Simona Halep

Nunta in familia Simonei Halep, oprita de politisti

Nunta unei verisoarei Simonei Halep, care a avut loc pe terasa unui restaurant din municipiul Constanta, a fost oprita de politisti deoarece nu au fost respectate masurile de prevenire a noului coronavirus.

 

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, numarul de invitati acceptati in aceasta perioada fiind de maximum 50. In plus, regulile de distantare sociala au fost uitate complet.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta, la fata locului s-au deplasat 28 de politisti de ordine publica, criminalistica si rutieri pentru efectuarea primelor verificari, in urma primirii unui apel la 112.

In cauza, a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

“Politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta s-au autosesizat in urma unui apel la 112, efectuat in jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanta. Astfel, la fata locului s-au deplasat 28 de politisti de ordine publica, investigarea criminalitatii economice, criminalistica si rutiera pentru efectuarea primelor verificari. S-a constatat faptul ca operatorul economic nu respecta masurile de diminuare a impactului riscurilor prevazute de Legea 55/2020, prin faptul ca pe terasa localului respectiv mesele nu erau pozitionate cu respectarea distantei de 2 metri, iar numarul invitatilor depasea 50 de persoane”, a informat IPJ, potrivit stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea