Social

#catalin mitulescu #litoral #turisti #crestere

Numarul de turisti pe litoral, in crestere cu 10% fata de 2010

Numarul turistilor pe litoral a crescut in sezonul estival cu 10% fata de anul trecut. Paradoxal, incasarile sunt in scadere, este concluzia hotelierilor reuniti, joi, la Eforie Nord , cu ocazia targului de turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii ".

"Analiza sezonului estival indica o scadere a veniturilor cu 10% fata de 2010, in mod paradoxal pe fondul unei cresteri cu aproape 10% a numarului de turisti. Asta inseamna vacante mai scurte si reducerea numarului innoptarilor", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii.

Ea a precizat ca in prima jumatate a verii agentiile de turism au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor, de pana la 40%, care a fost recuperata pe parcurs, luna august fiind una foarte buna.

Corina Martin a mai spus ca preturile de cazare pentru viitorul sezon estival vor fi la fel ca in 2011, cel putin pentru varful de sezon.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.