Social

#abonament ratb #ratb #calatorii ratb #pret abonament ratb

Numar limitat de calatorii pentru abonamentele RATB pe toate liniile

Persoanele care circula cu mijloacele de transport in comun in Bucuresti au parte de o veste proasta: nu vor mai putea circula nelimitat.

Astfel, abonamentul lunar valabil pe toate liniile, care costa in prezent 50 de lei, va putea fi utilizat de maximum 200 de ori, conform realitatea.net. In cazul abonamentului RATB pe doua linii, acesta nu va putea fi folosit de mai mult de 120 de ori.

De asemenea, s-a stabilit si o noua metoda de plata a abonamentelor de o zi: prin SMS. Pretul unui asemena mesaj text va fi de noua lei si 60 de bani.

Consiliul de Administraţie al RATB a luat aceasta hotarare, insa ea va fi pusa in practica doar dupa ce va fi aprobata de Consiliul General al Capitalei.

O masura asemnatatoare a luat si Metrorex in toamna lui 2010. Astfel, abonamentul lunar cu metroul a inceput sa fie comercializat in doua variante: cu calatorii limitate (62), la pretul de 27 de lei, respectiv cu calatorii nelimitate (pret: 50 lei)
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea