Social

Numai 30 la suta din romanii din Italia, interesati sa munceasca in tara

Ministrul pentru foto ), a declarat ieri ca, potrivit informatiilor pe care le are, doar 30 la suta din muncitorii romani care lucreaza in Italia sunt interesati sa se intoarca in tara pentru a munci.

"A fost si euro . Suma nu este mare, dar, daca vii cu niste bani din strainatate, poti sa-ti faci o firma de servicii si sa incepi o afacere", a declarat ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale .

Potrivit acestuia, spre deosebire de muncitorii din Italia, cei din Spania sunt si mai greu de convins sa se intoarca acasa. In acest context, solutia adoptata de autoritatile romane a fost aceea de a convinge companiile din Spania sa investeasca in Romania.

Ministrul Silaghi a participat in decursul zilei de ieri la un seminar unde au fost prezentate solutii de comunicatii, de infrastructura pentru afaceri, de recuperare a creantelor si de promovare a exporturilor.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea