Social

#sector 4 #primarie sector 4 #sarbatori #amenda #ridicare masini

Nu se ridica masini de Sarbatori

Soferii care isi parcheaza masina ilegal pe teritoriul sectorului 4 nu mai risca sa ramana fara autoturism, se arata intr-un comunicat remis de primaria de sector.

Edilul Cristian Popescu–Piedone a dispus ca, incepand de luni, 19 decembrie, si pana pe data de 10 ianuarie 2012, pe raza sectorului pe care il conduce sa nu se mai ridice autovehiculele parcate neregulamentar .

Comunicatul precizeaza ca primarul si-a dorit, prin aceasta masura, sa vina in sprijinul cetatenilor, care, grabiti sa se aprovizioneze cu produse pentru masa de Sarbatori si sa cumpere bradul de Craciun si cadouri pentru cei dragi, pot uita ca risca ridicarea masinii daca o parcheaza ilegal.

In plus, edilul a hotarat ca aceasta masura sa fie adoptata in cazul tuturor sarbatorilor legale, pe parcursul anului 2012.

Numarul zilelor in care nu se vor face ridicari urmeaza sa fie stabilit de autoritatea locala a sectorului 4, in urma discutiilor cu reprezentantii societatii care desfasoara astfel de activitati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea