Social

Nu prajiti excesiv mancarea

O substanta chimica ce se formeaza in mancare in urma prajirii sau punerii pe gratar va poate distruge sanatatea! Conform unor studii recente efectuate de specialisti olandezi, aceste metode pot dubla riscul aparitiei unor forme de cancer la femei, informeaza publicatia britanica The Telegraph. Substanta foarte periculoasa pentru organism se numeste acrilamida. Ea poate fi gasita in alimente gatite, precum carnea prajita sau fripta, cartofii prajiti si diferitele feluri de chipsuri , dar si alte mancaruri care au fost preparate prin prajire , coacere sau la gratar. (continuarea in Click) Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea