Social

"Nu este nimic adevarat"

Lidia Simon, campioana mondiala de la maraton , dezminte informatiile cu privire la retragerea sa din activitate.
De la un timp nimeni nu mai stie nimic de vicecampioana olimpica de la Sydney la maraton, Lidia Simon. Care mai de care isi dau cu parerea: gurile rele chiar spun ca ar avea intentia sa se retraga din activitatea competitionala si sa se stabileasca definitiv in Statele Unite ale Americii. Zsolt Gyongyosy, antrenorul federal al FRA , a confirmat ca nu mai stie nimic de viata ei de mai mult timp.

"Pina in ianuarie tineam legatura cu ea prin mail; imi raspundea de fiecare data. De mai bine de o luna nu am mai putut-o contacta. Nu mai am nici o informatie de la ea. Tot ce stiu este ca luna viitoare trebuie sa soseasca in Romania pentru maratonul de la Londra, care va avea loc pe 12 aprilie. Sper sa se prezinte", a declarat oficialul.

Contactata telefonic in Boulder (Denver - SUA), acolo unde ea, impreuna cu sotul sau, care ii este si antrenor, Liviu Simon, si cu fiul lor, Cristian, si-a stabilit resedinta de pregatire de citiva ani, multipla campioana a negat afirmatiile cu privire la retragerea din sport.

"Nu este adevarat nimic. In primul rind, nu voi parasi maratonul si voi mai concura si anul acesta, si in al doilea rind, nu m-a cautat nimeni. Daca cineva m-ar fi contactat as fi raspuns, cum am facut-o si pina acum. Cum pe altii ii gaseste oriunde s-ar afla, iar pe mine nimeni?! Iar cu privire la competitii, chiar acum ma pregatesc pentru un maraton care va avea loc, aici, in America, pe data de 2 aprilie. Voi alerga in aceasta cursa zece mile. In tara voi veni in aprilie", a spus Simon, care a adaugat ca nu s-a refacut inca complet.

O revenire slaba
Ultima cursa a Lidiei Simon a fost la inceputul anului, la maratononul din Japonia, de la Osaka, unde a obtinut doar locul noua. Ea a revenit in activitatea competitionala, dupa o grava problema de sanatate , o operatie de ocluzie intenstinala la care a fost supusa in vara anului precedent. De aceea a lipsit de la CM din 2005.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea