Social

#sms craciun #mesaje haioase craciun # urari craciun #mesaje Craciun #sarbatori #idei #sarbatori de iarna

Nu ai inspiratie? 10 mesaje de Craciun pe care sa le trimiti celor dragi

Craciunul este sarbatoarea nelipsita de traditionalele urari, fie ca sunt trimise prin sms sau atasate unei felicitari. Esti in pana de idei sau vrei sa ii impresionezi pe prietenii tai cu mesaje frumoase si haioase? Iata cateva sugestii din care sa te inspiri:

1. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara ? ...Ni se trage de la vin?

 

2. Mos Craciun bate la usa,

Scoate mana din manusa

Si va da din palma lui,

Darurile cerului,

Langa brad si langa foc

Sa va umple de noroc!

Craciun Fericit!

 

3. Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, peste tot e bucurie si Craciunul iarasi vine. Sarbatori fericite!

 

4. Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!

 

5. Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.

 

6. Bradul e impodobit,

Modul inca n-a sosit,

Incepeti sa colindati,

Si pe el sa-l asteptati.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri si-o urare:

Un Craciun plin de iubire,

Sanatate, fericire,

Mult noroc si impliniri

Si ani plini de bucurii!

 

7. Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. in traducere libera, nici anul asta nu ai liber de Craciun!

 

8. Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum!

 

9. Catelus cu paru' cret, sa ai jeepu' in cotet si o vila cu piscina /Andreea Marin ca vecina, o lopata pentru bani/La Anu si la Multi Ani!

 

10. Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea