Social

# i have a dream # campanie globala # novakid romania #novakid

Novakid lanseaza campania globala „I Have A Dream” si in Romania

Novakid, platforma online de limba engleza pentru copii nr. 1 a Europei, distinctie acordata de compania de consultanta J’son & Partners in iunie 2021, invita toti tinerii visatori din Romania sa se alature campaniei „I Have A Dream”, pe parcursul lunii decembrie 2021, la sfarsitul careia pot castiga premii notabile. Castigatorii vor primi gadgeturi Apple sau un abonament anual pentru cursuri de engleza.

Copiii cu varste intre 4 si 15 ani sunt invitati sa intre in competitia Novakid „I Have A Dream”, in perioada 29 noiembrie-19 decembrie. In ce consta competitia? Orice copil se poate bucura de o lectie de engleza gratuita pe platforma Novakid Romania. Dupa aceasta prima experienta de studiu in cadrul platformei, tinerii participanti sunt invitati sa-si impartaseasca un vis in limba engleza sau romana, pe care reprezentantii Novakid il vor viziona prin intermediul retelelor de socializare. Mecanismul este simplu, iar materialele de inscriere se pot realiza usor, cu orice telefon. Mai multe detalii despre campanie se regasesc si pe conturile de Facebook si Instagram ale Novakid Romania.

Extragerea premiilor va avea loc pe 24 decembrie. Cele mai interesante vise vor fi alese de fondatorii Novakid Max Azarov si Dmitry Malin. Castigatorii vor primi gadgeturi Apple, pentru ca studiul sa fie comod si de succes, sau un abonament anual pentru cursuri de engleza Novakid.

A visa usor si liber este o abilitate uluitoare, fiecare copil fiind inzestrat cu ea. Sa devii un blogger popular, sa cuceresti spatiul, sa vizitezi Disneyland - orice vis din copilarie are propria reteta de implinire. Totusi, exista un ingredient comun care leaga totul impreuna - cunoasterea limbii engleze. Indiferent cat de indraznet ar fi visul unui copil, engleza va fi mereu un ajutor de nadejde pentru realizarea lui.

„Lumea moderna se schimba incredibil de rapid, dar rolul limbii engleze ramane acelasi. Novakid considera ca abilitatile lingvistice ofera libertate - calatorii fara bariere comunicationale sau alegerea celei mai bune universitati din lume si obtinerea unei educatii moderne. Libertatea de a-ti construi o cariera in orice tara si de a fi o persoana de succes. Scopul acestei initiative este de a le dezvalui copiilor si parintilor lor beneficiile limbii engleze, cea care ii va inspira sa reuseasca” - declara Max Azarov, fondatorul Novakid.

Afla mai multe si alatura-te campaniei pe pagina: dreambig.novakidschool.com

Despre Novakid
Novakid, o platforma online de limba engleza pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani, a fost fondata in 2017, in Silicon Valley (SUA) de Max Azarov, Dmitry Malin si Amy Kroveletskaya.
Peste 2.000 de profesori cu experienta, adevarati profesionisti in domeniu, ofera lectii de engleza printr-o platforma online interactiva.
Curriculumul Novakid este in conformitate cu prevederile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (CEFR) si este conceput tinand cont de varsta si interesele copiilor. Novakid foloseste tehnologii de gamification si realitate virtuala pentru a crea copiilor de pretutindeni un mediu propice vorbirii limbii engleze si pentru a-i ajuta sa interiorizeze cunostintele cu mare interes.
Metodologia unica Novakid pentru evaluarea progresului studentilor (mai mult de 1.500 de parametri, teste A/B si alte componente ale unei abordari bazate pe date) asigura rezultate ridicate ale invatarii si permite adaptarea programului in functie de nevoile si interesele individuale ale elevului.

FOTO: novakidschool.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea