Social

#rochie mireasa #nunta #mirese #flori nunta # Expomariage 2014 #targ nunti #ceremonii umaniste

Noutatile Expomariage 2014: primele ceremonii umaniste de casatorie din tara

In acest weekend, 17-19 ianuarie 2014, are loc targul de nunti Expomariage. Printre noutatile acestui eveniment, aflat la cea de-a XV-a editie, se numara primele ceremonii umaniste de casatorie din Romania. In plus, toate contractele semnate pe perioada targului beneficiaza de 10% reducere, daca persoanele interesate achita un avans de 50 RON, scrie Mediafax.

Fie ca este vorba despre nasterea unui copil, de o casatorie sau de innoirea juramintelor unor soti, ceremoniile umaniste sunt o metoda inedita de a marca momentele importante din viata intr-o maniera foarte personala.

Fiecare ceremonie umanista este special creata pentru persoanele implicate si este bazata pe valori umane comune, dar fara elemente religioase. Ceremoniile cuprind o gama diversa de servicii flexibile care pot fi personalizate si adaptate dupa tema stabilita impreuna cu cei care solicita un astfel de serviciu.

Ceremonii personalizate

"Ne bucuram ca, in cele cateva zile care au trecut de la anuntarea serviciului, deja am semnat primul contract pentru o ceremonie umanista de nunta si suntem in discutii cu alte trei cupluri pentru oficierea unor ceremonii. Faptul ca oficiantii sunt dispusi sa conceapa ceremonii personalizate pentru fiecare cuplu in parte este principalul motiv pentru care oamenii apeleaza la serviciile noastre. Alte avantaje importante sunt posibilitatea oficierii ceremoniilor in aer liber si disponibilitatea sustinerii unor ceremonii in limba engleza", a declarat Monica Belitoiu, coordonator PR pentru ceremonii umaniste.

Caracterul ceremoniilor este unul strict simbolic, fara implicatii legale. Ceremoniile sunt sustinute de oficianti calificati, care pot indeplini acest rol doar dupa ce urmeaza un program intensiv de pregatire.

Fie ca pregatesc o nunta ca in povesti, la palat, in natura sau la restaurant, sau o nunta intima alaturi de cei apropiati, miresele vor gasi in cadrul acestui targ si aranjamentele florale elegante, sofisticate, ideale pentru o zi memorabila, ce va marca inceputul unei noi etape a vietii lor.

In acest sens, si-a anuntat participarea, alaturi de Floria.ro, singurul master florist din Romania, Irene van der Geest, care va aduce in atentia publicului o colectie inspirata de stilul francez romantic, natural si proaspat,  numita  “Floria Poudre d’Amour”.

Ideea inceputului este sustinuta si transpusa in aranjamente prin selectia florilor cu un aer primavaratic, precum lalele, zambile sau lisianthus, alaturi de trandafiri si orhidee.
Acestea spun discret o poveste despre dragoste, bucurie si armonie, si nu vor trece neobservate de invitati la o nunta eleganta si rafinata.

Asadar, cei care vor sa-si definitiveze pregatirile de nunta sau cei care de abia acum incep pregatirile pentru marele eveniment vor gasi in cadrul acestui targ toate “ingredientele” necesare unei nunti de vis: de la rochii de mireasa si outfit-uri pentru marele eveniment pana la invitatii, bijuterii, accesorii,  sali de evenimente, fotografi, servicii video, decoratiuni florale etc.

Program de vizitare Expomarige:
 

  • vineri, 17 ianuarie 2014 – orele 13:00 – 20:00;
  • sambata, 18 ianuarie 2014 – orele 10:00 – 20:00;
  • duminica, 19 ianuarie 2014 – orele 10:00 – 18:00.

Pentru vizitare, biletele se achizitioneaza la intrarea in expozitie si costa 20 lei pentru o persoana. Valabilitatea unui bilet este de o zi, dand drept de acces nelimitat pe parcursul zilei in care a fost achizitionat.

Sursa foto: citywesthotel.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea