Social

#masini #voucher #prima de casare #rabla #casare

Noutati in programul Rabla: Prima de casare ar putea creste la 1.500 de euro

Editia din 2013 a programului Rabla ar putea debuta in luna martie, una dintre principalele modificari fiind la nivelul primei de casare a automobilelor. Rovana Plumb, ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, a anuntat ca statul ar putea acorda o prima de casare mai mare fata de 2012 in cazul masinilor non-euro, Euro 1 si Euro 2, valoarea voucherului urmand sa ajunga la 1.500 de euro.

In 2012, valoarea unui voucher era de 3.800 de lei, aproximativ 870 de euro la cursul actual. Pe de alta parte, se ia in calcul eliminarea posibilitatii de a utiliza mai multe cupoane de casare la achizitionarea unui automobil nou.

La editia Rabla din 2012, cei care doreau sa-si cumpere o masina noua puteau folosi trei vouchere, pe care le achizitionau de pe piata libera.

Editia de anul trecut a programului Rabla s-a desfasurat in doua etape, Guvernul alocand 171 de milioane de lei pentru scoaterea din circulatie a 45.000 de masini cu vechime mai mare de 10 ani.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea