Social

#cfr #decembrie #. trenuri #mersul trenurilor

Noul Mers al Trenurilor, in vigoare din 9 decembrie

In data de 9 decembrie va intra in vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012 - 2013, care este valabil pana pe data de 14 decembrie 2013. Potrivit noului plan, zilnic vor circula 1378 de trenuri, cu 60 mai multe decat in planul 2011 - 2012.

In traficul intern s-a implementat mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare au permis acest lucru si unde traficul de calatori este cu preponderenta de naveta. Aceste rute sunt: Bucuresti Nord - Rosiori, Rosiori - Craiova, Constanta - Mangalia, Bucuresti Nord - Ploiesti, Ploiesti Sud - Urziceni, Buzau - Marasesti, Iasi - Ungheni Prut.

In traficul internatonal s-au introdus doua noi trenuri cu destinatia Budapesta, de la Bucuresti Nord si de la Sighetu Marmatiei.

CFR Calatori acorda in continuare reduceri la transportul feroviar atat in traficul intern, cat si in cel international. Distributia de bilete se va asigura, ca si pana acum, online, in statii si agentii si prin automate de vanzare.

Brosura "Mersul Trenurilor de Calatori 2012 - 2013" poate fi achizitionata din principalele statii si agentii CFR din Bucuresti si din tara, la pretul de 13 lei.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea