Social

# tulpina noua coronavirus #coronavirus

Noua tulpina a coronavirusului: Care este cea mai afectata categorie de varsta!

Noua tulpina a coronavirusului s-a raspandit cu repeziciune in Anglia. Autoritatile au luat masuri din nou pentru evitarea raspandirii infectiilor.

Cea mai afectata categorie de varsta a noii tulpini sunt tinerii cu varsta pana in 20 de ani, anuntat specialistii care cerceteaza noua tulpina in cadrul unui studiu realizat de o echipă de colaborare de la Imperial College London, Universitatea din Edinburg, Centrul de Sănătate Publică din Anglia, Universitatea din Birmingham şi consorţiul specialiştilor care cercetează Covid-19 Genomics UK.

"În plus, această transmisibilitate mare face ca controlul asupra bolii să fie mai dificil şi va face în aşa fel încât vaccinarea să devină mai rapidă", spune profesorul Neil Ferguson, de la Imperial College London. De asemenea, mai spun specialiştii, multe din modificările genetice ale noii tulpini a virusului fac ca unele teste de diagnostic COVID-19 să fie asociate cu eşecuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea