Social

#otv #loterie #pepe #emisiune

Noua loterie a OTV-ului naste suspiciuni

Noua emisiune-concurs a OTV-ului naste suspiciuni. " 100% Adevarat ", emisie cu audienta foarte buna dupa prima editie, este organizata de o firma necunoscuta, care are drept sediu social o casuta postala din Marea Britanie.

Conditiile prin care un telespectator poate ajunge castigator sunt alambicate. El trebuie sa se aboneze la publicatia online de pe site-ul sutalasutaadevarat.ro, pentru care trebuie sa achite online 3, 57 euro. Astfel el primeste un cod de acces pentru site, dar si posibilitatea de a intra la tragerile la sorti din cadrul emisiunii prezentate de Pepe si Ramona Badescu .

Un alt aspect care ridica semne de intrebare este legat de organizatorul emisiunii, respectiv detinatoarea revistei online, pe numele sau Videoprod Industries, companie care apartine unui un off-shore pe nume RTMB Production LLP, dupa cum noteaza Adevarul.

Emisiunea foloseste datele personale fara sa fie inregistrata la stat

O problema apare si in legatura cu faptul ca la inregistrare, persoana care se inscrie pe site isi da si datele personale. Firma organizatoare a concursului nu este inregistrata insa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, institutie care va porni o ancheta in acest caz.

In plus, potrivit Adevarul, mai apar neclaritati si la capitolul regulament. Legea invocata de organizator privind loteriile publicitare prevede ca “participantilor nu le este impusa in contrapartida nici o cheltuiala directa sau indirecta”, ori pentru inscriere orice doritor trebuie sa plateasca un asa-zis abonament de 3,57 euro, valabil doar o saptamana.

Duminica, la prima editie a emisiunii, OTV a avut audiente record pentru intervalul orar in care se desfasoara emisia. Astfel, intre orele 20.00 – 00.00, OTV a fost urmarit in medie de 414.000 de telespectatori pe minut la nivel urban, clasandu-se pe locul al treilea la nivel general. Mai mult, intre orele 23.00 si 00.00, acest post de televiziune a fost lider de audienta intre televiziunile romanesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea