Social

Noua barbati - adjudecati pentru 300 de milioane

A saptea editie a Targului anual de barbati, desfasurat marti seara in Club Paradiso, a dat ocazia romancelor sa-si achizitioneze un barbat pe gustul lor.
Sigur, oferta a fost limitata, pentru ca doar noua domni au fost scosi la vanzare, ce-i drept toti celebri: Dani Otil - prezentator la National TV si National FM, solistul Keo, actorul Augustin Viziru , coregraful Cornelius Pasat, Zoli Toth, de la trupa Sistem, actorul Ioan Isaiu , Cosmin Gabriel Popp - deputat PD, nicolae banicioiu - deputat PSD si Cristian Mihai Adomnitei - deputat PNL. Acesta din urma, care este si presedinte al Tineretului National Liberal, a fost si marele preferat al serii, fiind "adjudecat" pentru suma de 5.300 lei (53 milioane de lei vechi). Spre surprinderea tuturor, a celor implicati, dar si a asistentei, doamnele si domnisoarele au fost foarte generoase, cand s-a pus problema licitatiei, fata de barbatii cu preocupari serioase. Cosmin Gabriel Popp (PD) a fost adjudecat cu suma de 50.000.000 de catre colega de partid Anca Constantinescu , iar Nicolae Banicioiu (PSD) a fost cumparat cu 38.000.000. Artistii, fie ei si de telenovele, au trecut in planul doi. Organizatorii au declarat ca toate femeile care au castigat licitatia au achitat suma oferita, reusindu-se astfel strangerea a aproximativ un sfert de miliard de lei vechi, suma pe care Zoli, de la Sistem, a completat-o pana la 300.000.000 de lei.
Banii vor fi folositi, ca in fiecare an, pentru cumpararea de haine, incaltaminte, jucarii, alimente - daruite, cu ocazia Pastelui, de catre burlacii licitati copiilor orfani aflati in centrele de plasament .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea