Social

#alegeri locale #comuna #zagar #mures

Nou tur al alegerilor locale in comuna mureseana Zagar

In comuna mureseana Zagar , la sfarsitul saptamanii va fi organizat un nou tur al alegerilor locale a declarat presedintele Circumscriptiei Electorale Zagar, Maria Cosmina Onet.

Asta pentru ca, niciunul dintre candidatii la functia de primar nu au reusit sa obtina 50% plus unu din voturi la alegerile de duminica, informeaza NewsIn.

"Din cei 1.023 de alegatori cu drept de vot inscrisi pe listele permanente s-au prezentat la urne 499, adica 48,7%, iar din totalul voturilor exprimate 9 sunt nule", a precizat Onet. In cel de-al doilea tur al alegerilor anticipate pentru primaria Zagar au intrat actualul viceprimar , Alin Eugen Stoica, din partea PD-L si Gheorghe Libeg, din partea Aliantei PSD-PC. In primul tur de scrutin au candidat actualul viceprimar, Alin Eugen Stoica, din partea PD-L, care a obtinut 232 voturi (47,3%), Gheorghe Libeg, din partea Aliantei PSD-PC, care a obtinut 132 de voturi (26,9%)...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea