Social

Nou scandal cu tentă sexuală în Israel

Un nou scandal sexual ia amploare în Israel, de această dată de hărţuire fiind acuzat Lior Katzav, fratele preşedintelui Moshe Katzav, suspendat temporar din funcţie din acelaşi motiv, relatează presa israeliană. În urmă cu trei săptămani, o femeie, dintr-o altă ţară, aflată la muncă în Israel, s-a prezentat la Serviciul de imigrări şi a relatat că în urmă cu doi ani a fost hărţuită sexual de către Lior Katzav, în timpul cand servea la un restaurant din sudul Israelului. Împotriva fratelui preşedintelui israelian a fost deschisă o anchetă. Autorităţile au verificat cu ajutorul detectorului de minciuni dacă femeia spune adevărul. Concluzia: nu minte. Surse ale poliţiei au confirmat că pe numele lui Lior Katzav a fost trimisă o citaţie pentru interogare . Acesta susţine însă că este nevinovat şi califică întreaga poveste drept o 'invenţie de la un capăt la altul' şi un 'scenariu absurd'. Într-un interviu pentru Ynet, Lior Katzav a declarat: 'Încă o istorie inventată. Este trist că fiecare infractor reţinut de poliţie se consideră dator să spună în apărarea sa că de toate se face vinovată familia Katzav. Această istorie, ca şi precedentele nu are nimic comun cu realitatea.' Fratele preşedintelui israelian a precizat în interviul menţionat că firma sa de avocatură reprezintă interesele proprietarilor cafenelei unde lucrează femeia care îl acuză de hărţuire sexuală. El a negat însă orice legătură între aceştia şi angajata lor.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.