Social

#norvegia handbal feminin #ce macedonia

Norvegia, la al 4-lea titlu continental

Articol scris de Norvegia a confirmat daca mai era nevoie ca este cea mai valoroasa echipa de handbal feminin a momentului, reusind sa castige al patrulea titlu continental din istorie, dupa o finala in care s-a impus clar in fata surprinzatoarei echipe a Spaniei.

Echipa pregatita de Marit Breivik a castigat la o diferenta consistenta 34-21, insa succesul s-a conturat abia in repriza secunda. Prima parte a finale a fost dominata de surprinzatoarea formatie iberica, la care titular in poarta a fost romanca Mihaela Ciobanu. La pauza, totusi Norvegia a reusit sa treaca in avantaj cu 13-12.

Repriza a doua a finalei de la Skopje a gasit pe teren o singura echipa, cea nordica, dirijata excelent din teren de interul Kristine Lunde (4 goluri din 4 aruncari si cea mai buna jucatoare a turneului). Alaturi de ea, Tonje Larsen si Linn Kristin Riegelhuth au fost cele mai prolific marcatoare, in timp ce portarul Haraldsen a reusit sa blocheze poarta in momentele cheie. Formatia Spaniei a sperat mult de la aceasta finala, insa a fost pusa la respect de o formative cu mai multa experienta in asemenea momente. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea