Social

#pui McDonalds #Chicken McNuggets #fibre sintetice

Noi surprize respingatoare in puiul preparat in restaurantele McDonalds

Mancarea de tip junk-food este din ce in ce mai apreciata si consumata de intreaga populatie a globului. Pe langa faptul ca nu este sanatoasa, acest tip de alimente contine si numeroase corpuri straine, periculoase pentru sanatate, arata un studiu recent realizat de o echipa a unei televiziuni din America.

Membrii acestei echipe au studiat la microscop unul dintre produsele cele mai populare ale lantului de restaurante fast-food McDonalds. Acestia au cumparat o portie din faimoasele Chicken McNuggets si au examinat consistenta acestora la microscop.

Reporterii au fost socati sa descopere ca in acest produs se aflau resturi microscopice de fibre sintetice. De asemenea, acestia au constatat ca McNuggets nu contineau aproape deloc carne de pui, ci doar celule proteice transparente. Totodata, in compozitia acestor produse au fost descoperite si obiecte microscopice albastre in forma de seminte, dar si fire de par.

Sursa foto: beyondthecurtain.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea