Social

#transport copii #educatie #decontare naveta #naveta elevi #tarife transportatori

Noi schimbari in Educatie

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat ca legea privind decontarea navetei elevilor va fi schimbata. Acesta a precizat ca aceasta masura este necesara, deoarece se pierd foarte multi bani, aproximativ 180 de milioane, din cauza unor transportatori care au tarife chiar si de 12 ori mai mari, pe acelasi numar de kilometri, comparativ cu altii.

"Avem probleme cu transportul elevilor, nu doar cu transportul pentru ciclurile mici de invatamant, dar si cu transportul elevilor catre liceu. Miercuri am afisat pe site-ul ministerului o informare vizavi de costurile pe care noi acum le suportam cu transportul elevilor care fac naveta si avem situatii in care pe aceeasi distanta de 25 de kilometri, sa spunem, un transportator percepe un tarif si alt transportator percepe un tarif de 12 mai mare, si in felul acesta poate avem o explicatie de ce nu ne ajung banii sa acoperim naveta elevilor", a afirmat ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea