Social

#coronavirus #klaus iohannis #restrictii

NOI RESTRICTII pentru Capitala! Anuntul facut de Klaus Iohannis: "Carantina nu este o solutie"

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere masuri suplimentare pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. Printre acestea se numara restrictii mai dure, in special in weekend, si in zonele aglomerate.

 

"Situatia este complicata. Au fost multe discutii. Cred ca pentru Bucuresti este nevoie de masuri suplimentare, restrictii suplimentare.

Sper ca cei din Comitet sa fie intelepti si sa inteleaga acest lucru. Restrictii sunt necesare acolo unde se formeaza aglomeratii si e nevoie sa fie reduse, in special in weekend. Probabil vor trebui sa fie schimbate orele de deschidere pentru magazine si mall-uri, trebuie eliminate aglomerarile. E interesul nostru, al tuturor. Daca respectam restritiile, ii ajutam pe cei din prima linie", a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a tinut sa precizeze ca nu trebuie facuta confuzie intre restrictii si carantina. De asemenea, presedintele a precizat ca autoritatile competente nu au luat la timp masuri pentru suplimentarea paturilor de la ATI.

"Sa nu facem confuzii intre restrictii suplimentare si carantinare. In acest moment, carantinarea pentru Bucuresti nu e o solutie, dar nu putem sa nu luam masuri. Sunt foarte multi oameni care ajuns la Terapie Intensiva si acolo nu sunt locuri. S-a creat in februarie impresia ca pandemia e gata, o impresie gresita.

Autoritatile competente nu s-au preocupat sa extinda locurille de la ATI si zi de zi exista o lipsa de locuri aici", a mai declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea