Social

# relaxari #noi relaxari #1 iunie

Noi relaxari de la 1 iulie. Ce masuri intra in vigoare. Romanii vor fi incantati de vestile autoritatilor

 

Numarul cazurilor de infectii cu noul coronavirus a scazut simtitor in Romania dupa ce a inceput campania de vaccinare. Chiar daca ritmul imunizarii a scazut in ultimele saptamani, de la 1 iulie vor intra in vigoare noi masuri de relaxare. Astfel, incepand cu aceasta data toti romanii se vor putea bucura de noi libertati.

Incepand cu aceasta data, se vor putea organiza competitii sportive cu participarea spectatorilor pana la 50% din spatiul stadioanelor si salilor de concurs, iar la concerte si festivaluri pot participa pana la 2.500 de persoane.

Activitatile culturale, artistice si de divertisment vor putea fi organizate si desfasurate in spatii deschise cu participarea a cel mult 2.500 de persoane, in conditiile asigurarii unei suprafete minime de un mp pentru fiecare persoana.

De asemenea, vor putea participa si peste 2.500 de persoane la festivaluri daca se va asigura o supragata minima de 2 mp pentru fiecare participant, cu masca de protectie. Nuntile, botezurul vor putea si ele sa fie organizate cu maxim 150 de persoane in spatii deschise, sau cu participarea a maxim 100 de persoane in spatii inchise.

De asemenea, ele se pot cu un numar de maximum 300 de persoane in interior daca se asigura o suprafeta de 2 mp pentru fiecare persoana, iar participantii sunt vaccinati, au un test negativ recent sau au trecut prin boala.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea