Social

#probe permis #reguli permis #examen auto #permis auto

Noi reguli pentru obtinerea permisului de conducere

Veste buna pentru cei care inca nu au permis, dar si-l doresc cu ardoare! Candidatii care au picat testul practic pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi obligati sa sustina din noua proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat, vineri, in Monitorul Oficial.

In prezent, pentru a obtine permisul, cei care sunt respinsi la proba practica trebuie sa dea din nou ambele probe, scrie avocatnet.ro. Conform noii legi, cei care vor trece de proba teoretica vor putea sustine proba practica de mai multe ori in cazul in care o pica.

Candidatii admisi la proba teoretica vor avea la dispozitie un an de la data absolvirii cursului de pregatire teoretica si practica pentru a trece de proba practica, chiar si din mai multe incercari.

Persoanele care pica proba teoretica vor putea sustine o noua examinare dupa cel putin 15 zile de la respingere, dupa achitarea unei taxe, mai prevede noul act normativ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea