Social

#reguli avion # bagaje de mana #transport lichide avion

Noi reguli pentru continutul bagajelor pentru calatoriile cu avionul in spatiul UE

Pasagerii care vor circula cu avioanele pot transporta in bagajele de mana medicamente sau lichide necesare copiilor ori pentru anumite diete. Acestea vor fi verificate cu un echipament special, in care reprezentantii Aeroportului International Cluj au investit 80.000 de euro.

Acesta masura vine in urma unei directive a Uniunii Europene ce va intra in vigoare de la 31 ianuarie 2014 si prin care se permite transportarea lichidelor in bagajele de mana, care vor fi examinate obligatoriu cu ajutorul unor echipamente de analiza.

"In momentul in care noile reglementari vor intra in vigoare, pasagerii vor putea transporta in bagajele de mana medicamente, lichide necesare copiilor sau diete speciale. Aceste lichide vor fi verificate de un echipament special, aflat deja in dotarea aeroportului. Tot de la 31 ianuarie pasagerii vor putea transporta recipient cu lichide achizitionate din magazinele aflate in incinta oricarui aeroport european", a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului International "Avram Iancu" Cluj.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea